En Şık Dekoratif Saksı Modelleri ve 2022 Fiyatı

En Şık Dekoratif Saksı Modelleri ve 2022 Fiyatı

Dekoratif saksı modelleri, modern mimarinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Yaşam alanı dekorasyon süreçlerinde güzel bir kombinasyon elde etmek için ufak obje seçimleri önemlidir. Saksılar da bu objeler arasında yer alır. Gerek iç mekan gerekse de dış mekanlarda estetik bir görünüm yakalamak için kullanılır.

Son yıllarda mimari açıdan minimalist moda öne çıkmaktadır. Yeni projelerdeki yaşam alanlarında bu konseptin imzasını görürüz sıklıkla. Sadece yeni dairelerde değil, eskiyen yaşam alanlarındaki kullanıcılar şık olduğu kadar minimalist bir tarz ile evlerini yenilemek istiyor. Tanım olarak incelediğimizde minimalistliğin temelde makulü yakalamak olduğu görülür. Bunun için de dekoratif saksı ürünleri kullanılır. Yazının devamında 7’den 70’e herkesin severek kullandığı bu dekorasyon ürünlerini yakından inceleyeceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

dekoratif-saksi-1

Dekoratif Saksı

Dekoratif Saksı Nedir?

İki yönüyle ele alabiliriz. İlki işlevselliğidir. Dekoratif saksılık ürünleri ile sevdiğiniz bitkileri yetiştirebilirsiniz. Kattığı görsellik kadar huzur verici bir yanı vardır bu uygulamanın. Diğer yönüyle saksılar çok etkili bir dekorasyon aracıdır. Bahçelerden balkona, evlerden ofislere her alanda tercih edilebilecek özelliğe sahiptir. Kısacası bu özel objeler için hem çiçek beslemeye yarayan bir araç hem de şıklık katmak için kullanılan bir dekoratif obje diyebiliriz.

Dekoratif Saksı Nerelerde Kullanılır?

Kullanım alanı hayli yaygındır. Temel olarak estetikliğin arandığı her bölgede rahatlıkla tercih edilebilir. Zaten yaşamın her alanında karşımıza çıkma sebebi de budur. Materyal olarak özel beton malzemelerinden üretildiği için dış etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır. Bu da onu dış mekanlarda da vazgeçilmez yapar. Peki genel olarak nerelerde kullanılır? İşte detaylar…

dekoratif-saksi-2

Dekoratif Saksı

Evlerde Mimari Enerjiyi Yükseltir

Evin her yerinde değerlendirebilirsiniz bu saksıları. Tüm odalardaki havaya hoş bir ışıltı katmanız mümkün olur. Çok sayıda model ve çeşidi bulunduğu için de tarzınızla özdeşleşen bir ürünü bulmakta zorluk çekmezsiniz. Vintage konseptli mekanlar kadar modern tarzların olduğu alanlara da çok güzel uyum sağlar.

Bahçelere Şıklık Sunar

Müstakil evlerin bahçe kısımlarında yenilikçi dekoratif hamleler yapmak çoğu zaman zorlanmaktadır kullanıcılar. Zira bahçe mizanpajı konusunda kullanabilecekleri araç çeşidi kısıtlıdır. Ancak dekoratif saksı modelleri sayesinde zaten ekstra bir hamleye gerek yok. Güzel seçilmiş saksılar özenle doğru noktalara konulduğunda ortaya eşsiz bir atmosfer çıkar.

Ofisinizin Havasını Değiştirir

Çalışma ortamlarındaki enerji çok önemlidir. Bunun da seviyesini çoğu zaman dekor tercihleri belirlemektedir. Bireylerin gün içindeki performanslarını arttırmak ve keyifli bir çalışma alanı oluşturmak için renkli çiçeklerin olduğu dekoratif saksılık modelleri harikulade bir seçim olacaktır.

Kamuya Açık Alanlara Zarafet Katar

Bu ürünler sadece bireysel kullanıma özel değil, ayrıca kamusal alanlarda da çokça tercih edilen araçlardır. Günümüzde belediyeler, devlet daireler ve özel AVM gibi yerler kamuya açık alanların çoğunda şık beton saksıları kullanmaktadır. Çünkü yağmur, rüzgar, kar, soğuk ya da sıcak gibi dış faktörler onu etkilemiyor. Şıklık kadar uzun süreli kullanıma da sahip oluyor tercih edenler.

Dekoratif Saksı Özellikleri

Günümüzde betondan yapılan dekoratif saksıları henüz kullanmamış, yaşam alanlarında tercih etmemiş bireyler için özelliklerini bilmek önemli. Tercihlerini büyük oranda değiştirecek harikulade özellikleri bulunan bir ürün grubudur. Merak edenler için madde madde konuyu detaylandırdık.

dekoratif-saksi-4

Dekoratif Saksılık

Dekoratif saksılıkların temel özellikleri:

  • Drenaj deliği bulunmayan ürünlerdir. Çünkü bitkinize aşırı su yüklemesi dahi yapsanız içerisindeki özel cila kaplaması bu fazla sıvıyı emer.
  • Yapısındaki doğal materyallerden dolayı bulunduğu her ortamın sıcaklığına uyum sağlamaktadır. Yazın da kışın da kullanabiliyorsunuz.
  • Bitki dostu dekorasyon araçlarıdır. Betondan yapılan dekoratif saksıların içine ekilen bitkiler, diğer materyallerden üretilen saksılarınkine oranla daha canlı ve uzun ömürlü yaşamaktadır.
  • İç ve dış mekanlarda kullanılıyor olması kullanıcılar için önemli bir özellik.
  • Dış darbeler ya da hava muhalefetlerine karşı yüksek direnç sahibidir. Uzun yıllar performans kaybı olmadan ya da aşınma yaşanmadan kullanabilme imkanınız var.
  • Fiyat performansı da bireylerin göz önünde bulundurduğu bir özelliktir.
  • Anti alerjik özelliğe sahiptir. Alerji sorunsalı olan kişiler gönül rahatlığıyla kullanabilir.
  • Toz tutmaz ya da bulunduğu alana toz kaldırmaz. Temizliği ise hayli kolaydır.

Görüleceği üzere dekoratif saksılık ürünlerinin çok kapsamlı ve faydalı özellikleri bulunmaktadır. Elbette her ürün için bu özellikleri taşıdığını söyleyemeyiz. A kalitede olması gerekir. Dekorlim markası olarak ülkenin en kaliteli ve tarz beton dekorasyon ürünlerinin üretimini gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar çok sayıda popüler mekanın dekorasyonunda imzamız bulunuyor. Atatürk Kültür Merkezi, Boel Hotel Bodrum ve Nadas Otel Kazdağları bunların arasında en bilinir olanları. Hemen şimdi online satış mağazamızdaki koleksiyonumuza göz atarak tarzınızı en iyi yansıtacak ürünü seçebilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ürünlerinizi özenle ve kısa sürede adresinize iletiyoruz. Ayrıca dekoratif fikir almak için de iletişim araçlarımızı kullanabiliyorsunuz.

Dekoratif Saksılık Modelleri

Model yönünden çok sayıda çeşide sahip olan bu saksılar, bireyler için geniş alternatifler oluşturmaktadır. Dekorlim sitesinde de günümüzün en güzel koleksiyonları yer alıyor. 2022 yılında gönül rahatlığıyla satın alabileceğiniz ve diğer kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerden bazılarını sizler için listeledik.

2022’nin en çok tercih edilen dekoratif saksılık model listesi:

  1. Menekşe koleksiyonu
  2. Nilüfer koleksiyonu
  3. Manolya koleksiyonu
  4. Gül koleksiyonu
  5. Lale koleksiyonu
  6. Nergis koleksiyonu
  7. Papatya koleksiyonu
  8. İris koleksiyonu

Dekoratif Saksı Fiyatları 2022

Yaşam alanı yenileme ve tadilat işlemleri oldukça kapsamlı bir süreçtir. Çok sayıda uygulama ve ürün kalemi tercih edilmektedir. Bu nedenle de maliyet hesaplaması yapan bireyler, en makul oranlar ile en şık neticeyi almak ister. Peki dekoratif saksı fiyatları 2022 yılında ne kadar oldu? Kaç TL ile saksı satın alınır? İşte cevabı…

Dekorasyonda kullanılan saksıların fiyatı renk, model ve kaliteye göre farklılık göstermektedir. Kalite ve model unsurları fiyat belirlemede çok etkilidir. Net bir rakam öğrenmek için öncelikle kullanacağınız saksının tarzına karar vermelisiniz. Küçük ve minimal ürünler biraz daha makul olmaktadır. Büyük ve işçilikli modellerin ücreti ise kademe kademe artıyor. 200 TL’den başlayan satış fiyatları 1,400 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Bodrum’da Dekoratif Saksılık Ne Kadar?

Bodrum, müstakil evlerin yoğun olduğu bir bölge. Bu da gerek iç gerekse de dış bahçe alanlarında saksı ihtiyacını fazlasıyla doğurmaktadır. Bodrum’da şık ve modern bir saksının fiyatı 200 TL ile 1,400 TL aralığındadır. Tarz ve stile göre farklı ürünleri bulmanız mümkün. Dekorlim sitesindeki ürünler kısmından en güncel oranları bulabiliyorsunuz. Ayrıca iletişim yoluyla da bu konuda detaylı bilgi talep edebilirsiniz.

Bodrum Dekoratif Saksı Firması

Bodrum bölgesinde yaşayan bireyler, dekorasyon için saksı ihtiyaçlarını Dekorlim ile çözüme kavuşturuyor. Tüm ülke genelinde olduğu gibi Bodrum yaşam alanları da Dekorlim ürünleriyle estetik görünüme ulaşıyor. 0 531 624 89 12 telefon numarasından 7/24 hizmet ve bilgi talebinde bulunabiliyorsunuz. Her ölçekten mimari projeye yanıt verdiğimiz gibi bireysel satın almalarda da güzel fırsatlar sunuyoruz. Kampanyalı ürünlerimizi hemen şimdi satın alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

 

İlginizi çekebilir: Dekoratif Saksı Ürünleri

Sonraki gönderi

Beton Saksı Modelleri ve Online Sipariş
Beton Masa Modelleri ve Fiyatları

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.