Beton Masa Modelleri ve Fiyatları

Beton Masa Modelleri ve Fiyatları

Masalar, insanlığın modern yaşamında önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Beton masa ürünleri de bu ihtiyaçları günümüzde en iyi ve şık bir şekilde karşılamaya devam etmektedir. Uzun yıllardır ahşap ve plastikten üretilmiş ürünlerin hükmü sürüyordu dekorasyonda. Fakat geleneksel ve minimal mimarinin öne çıkmasıyla betondan üretilen masalar 7’den 70’e herkes tarafından sevilerek tercih edilmektedir. Kendi içerisinde çok çeşitli yapısıyla karşımıza çıkar. Aslında bu farklılıklar kullanımdan ziyade tasarımdan kaynaklanmaktadır. Zira her bireyin sanat ve mimari zevki değişkenlik gösterir.

Beton masa modelleri kullanım ihtiyaçlarınıza göre şekillenmektedir. Kalabalık yemeklerin yeneceği ihtiyaçlarda beton yemek masası en ideal tercih olacaktır. Daha küçük taleplerde ise hafif beton masalara yönelebilirsiniz. Kare, dikdörtgen ve yuvarlak olarak üretilir. Yaşam alanınızdaki müsaitliğe göre bunların arasından bir tanesini seçebilirsiniz.

Günümüzde beton masaları tercih etmek için 5 sebep:

  • En dayanıklı masa çeşitleridir.
  • Bulunduğu her alanda estetik şıklığı yükseltir.
  • Performans maliyet orantısı çok iyidir.
  • İsteğe özel tasarlanabilir.
  • İç ve dış mekanlarda kullanılabilir.

Yukarıda belirttiğimiz tüm avantajların en iyi ürün alındığında sahip olunacağını unutmayın. Beton ürünlerinizde Dekorlim markasını tercih edin, mimaride en üst seviyeleri zorlayın. Geleneksel ve modern konseptlerdeki onlarca farklı tarz ile evinize enerji katın.

beton-masa-1

Beton Masa

Beton Masa Modelleri

Beton masa modelleri, yapı itibariyle incelendiğinde insanın olduğu her yaşam alanında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Gerek iç mimaride gerekse de dış mekanlarda işlevselliği yüksek bir şekilde tercih edilebiliyor. Fakat çok sayıda şık tasarımı görünce tercihlerinizde biraz zorlanabilirsiniz. Burada da uzman bir mimardan ya da bizimle iletişim kurarak alanında profesyonel ekiplerden tavsiye alabilirsiniz.

Eğer ki yeni bir tadilat sürecine girdiyseniz ve minimal tarzda unsurların ağırlık olduğu bir dekorasyon planlaması yapıyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz bu ürünler olacak. Zira bugün tasarımda minimalliği en iyi yansıtan ürünlerdir bunlar. Kullanım alanlarına göre beton masa modellerini sizler için listeledik. Buna göre tercihleriniz daha kolay bir hale gelecek. Keyifli okumalar.

Hafif Beton Masa

Beton materyali bir kalıba sokulduğunda genelde ağır kütlesiyle bilinmektedir. Ancak günümüz teknolojisi sayesinde artık hafif beton masa ürünlerinin üretimi yapılabiliyor. Yani rahatlıkla taşıyarak istediğiniz yere koyabileceğiniz masalara sahip olmanız mümkün. Genelde oval türleri karşımıza çıksa da kare olarak üretilen çeşitlerinin de olduğunu söyleyebiliriz. Hangisini seçeceğiniz ise yaşam alanınızın büyüklüğüyle alakalıdır. Bu masaların ölçüsüne de değinelim. Net bir ebat ile üretilmez. Ama genel ölçüleri oval türlerinde 120x120x75 olarak üretilmektedir. Koleksiyonumuzdaki ürünlerin detaylarına göz atabilirsiniz.

Beton Yemek Masası

Yemek masaları bir evde hem kullanışlılığı temsil eder hem de o alanın dekoratif seviyesini belirler. Bu nedenle seçimlerde dikkat edilmeli ve gelişigüzel satın almalardan kaçınılmalıdır. Eskiden ahşap masaların hükümdarlığının olduğu doğru. Ancak günümüz mimarisi tamamen beton mobilyaları benimsemiş durumda. Siz de oval ya da kare bir beton yemek masası satın alarak evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Ölçü olarak sabit bir değer yok. Zira çok farklı tasarımlar ile karşımıza çıkmaktadır modelleri

Modern Beton Masalar

Modern ev hayalini herkes kurar. Bunu sağlamak için de bazı faktörleri gerçekleştirmek gerekir. Örneğin yemek masanızı ya da ev içerisindeki diğer masa çeşitlerini beton yapıda tercih edebilirsiniz. Ayrıca bahçenizdeki kalabalık toplanmalarınız için büyük bir kare beton masa çok iyi bir tercih olacaktır. Bu sayede hayalini kurduğunuz modern mimariye kavuşabileceksiniz.

Beton Bahçe Masası

Bu ürünleri dekoratif açıdan değerlendirsek en sık tercih edildiği alanlar olarak bahçeleri gösterebiliriz. Müstakil evlerin dış alanlarında ahşap ya da plastik masalar hem estetik durmaz hem de rüzgar ve yağmur gibi faktörlerden çok kolay etkilenir. Beton bahçe masası ile uzun yıllar en ufak bir deformasyon ile karşılaşmadan kullanıma kavuşursunuz. Ayrıca tarihi bir doku kazandıracağınızı da unutmamanız gerekir. Çünkü yüzyıllardır beton, insanoğlunun sanatta kullandığı en önemli materyaller arasında yer almaktadır. Uzun yıllar ortaya çıkan ürünler bozulmaz ve kullanıma devam edilir.

Beton Masa Fiyatları

Masalar günümüzde tarz, model ve kalitelerine göre farklı fiyatlar ile satışa sunulur. Beton masa fiyatları ise tamamen tasarım kalitesine ve ölçüsüne göre değer kazanmaktadır. Örneğin küçük bir oval masa ile büyük kare yemek masasının ücreti aynı değildir. 1,000 TL seviyelerinden başlar ve 25,000 – 30,000 TL seviyelerine kadar çıkar. Ebatına göre net bir rakam bulmak mümkündür. Ancak makul, tarz ve samimi fiyatlara sahip ürünleri satın almak istiyorsanız iletişim araçlarımız kullanın. Dekorlim markası geçmişten günümüze en iyi beton ürünleri satan firma konumundadır.

beton-masa-2

Beton Masalar Ne Kadar?

2022 yılında beton masa 1,000 TL ila 25,000 TL arasında değişkenlik gösterir. Orta büyüklükte bir yemek masasını yaklaşık 10,000 – 15,000 TL arasında satın alabilirsiniz. Çok büyük bir beton bahçe masasına ihtiyacınız olursa bu durumda yaklaşık 25,000 TL gibi bir rakamı gözden çıkarmanız gerekecek. Elbette bu rakamlar tamamen bilgi amaçlıdır. Sürekli olarak güncellenme yaşanmaktadır. Net oranlar ancak telefon ile öğrenilebilir.

Beton Masalar Pahalı mı?

İlk bakışta beton masaların fiyatları pahalı gibi bir izlenime sebep olabilir ancak çok sayıdaki avantajı öğrenilince gayet makul olduğu görülecektir. Yani bu ürünler kesinlikle pahalı değil. Satın aldığınız masaları çok uzun yıllar ilk günkü güzelliğini kaybetmeden kullanma imkanınız olacak. Ayrıca hiçbir zaman için dekorasyon modasını da yitirmeyecek ürünlerden bahsediyoruz. Böylesine güzel seçenekler sunan bir ürün için ödenen her para fazlasıyla hak ediyor demektir.

Online Beton Masa Siparişi

Beton masalar nereden satın alınır? diye merak ediyor olabilirsiniz. Bu tür ürünlerin satıldığı mağazaları çarşı pazarda bulmak imkansızdır. En güvenli ve kolay satın alma yöntemi online beton masa siparişidir. Dekorlim sitesine girerek en sevdiğiniz modeli sepetinize ekleyebiliyor ve alışverişinizi tamamlayabiliyorsunuz. Bu işlem sırasında müşteri temsilcilerimize bağlanabilir ve aklınıza takılan sorunsalları kolayca giderebilirsiniz.

Beton ürünlerin siparişi kadar teslimat ve kurulumu da önemlidir. Dekorlim markası satış sonrası hizmetleriyle de sizlere kolaylık sağlamaktadır. Teslimat seçeneklerimiz kadar dilediğiniz alana yerleşimini de sağlıyoruz. Siparişleriniz esnasında bu tür talepleri de belirtmenizi öneriyoruz.

Her türlü beton ürününü satın alabileceğiniz ve bilgi talep edeceğiniz telefon numarası 0 531 624 89 12 olarak yazıyoruz. 7/24 aktif hatlarımız ile çağrı hizmeti veriyoruz. Dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

beton-masa-3

İstanbul Beton Masa Satın Al

İstanbul şehri, nüfus ve mimari yapısı sebebiyle beton masa ürünlerini en çok tercih eden unvana sahiptir. Şehrin insanı son yıllarda minimal unsurlara fazlasıyla önem vermektedir. Masa ihtiyacı doğduğunda akla ilk olarak beton türü gelir. Dekorlim markası da bu ihtiyaçları en güzel modelleriyle çözüme kavuşturan bir firmadır. 0 531 624 89 12 telefon numarasını arayarak ya da online sitemizi kullanarak siparişlerinizi oluşturabiliyorsunuz. Kredi kartı ve EFT/Havale seçeneklerimiz de mevcut. Beton masaları detaylandırdığımız yazının sonuna geldik. Diğer blog yazılarımıza göz gezdirebilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir: Beton Mobilya Modelleri ve Fiyatı

Sonraki gönderi

En Şık Dekoratif Saksı Modelleri ve 2022 Fiyatı
Beton Mobilya Modelleri ve Fiyatı

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.