Beton Saksı Modelleri ve Online Sipariş

Beton Saksı Modelleri ve Online Sipariş

Evleri, iş yerlerini, ofisleri ve dış mekanları dekore etmenin en güzel ve kalıcı yolu beton saksı modelleriyle mümkün olmaktadır. Saksıların mimarideki yeri şıklık üzerine kurulmuştur. Fakat günümüzde artık dayanıklılık unsurunu da göz önünde bulunduruyor kullanıcılar. Beton ile saksının bir araya gelmesiyle de bu ihtiyaç %100 olarak karşılanıyor. Betondan yapılan saksılar nedir? Modelleri nelerdir? Fiyatları ne kadar? Gelin bu sorulara yanıt arayalım…

beton-saksi-1

Beton Saksı Nedir?

Geleneksellik ile modern mimarinin bir araya gelmesidir beton saksı. Yeni nesil tasarımda minimalizm tarzına öncülük eder. Materyal olarak günümüzün en dayanıklı maddesi betondan üretilir ve ömrü en uzun saksı çeşididir. Çok sayıda ölçüsü var. İhtiyaca ve alana göre özel olarak üretilebilirken hazır modelleri de bulunur.

Beton saksıların standart ölçüleri:

  • Beton 80 x 30 santim saksı
  • Beton 25 x 40 santim saksı
  • Beton 40 x 75 santim saksı
  • Beton 29 x 40 santim saksı
  • Beton 13.5 x 13 santim saksı
  • Beton 24 x 34 santim saksı

Bu ölçülerde çok sayıda model üretilmektedir. Ama yapının durumu göz önünde bulundurularak özel sipariş de veriliyor günümüzde. Ayrıca 15 x 220 santim gibi beton büyük saksı modelleri de üretilmektedir. Özelliklerini de maddeler halinde listeledik.

Beton saksıların temel özellikleri:

a)      Dayanıklı ve uzun ömürlü saksılardır.

b)      Isıyı emdiği için yalıtıma katkıda bulunur.

c)      Doğru model seçildiğinde alana derinlik katar.

d)      Kattığı avantajlara göre çok ekonomik saksılardır beton ürünler.

e)      Drenaj deliğine gerek yoktur.

f)       İç olduğu kadar dış alanlarda da sorunsuz kullanımı var.

g)      Bitkilere hiç zarar vermeyen bir saksıdır.

h)      Toz tutmadığı için kolay temizlenir.

i)        Üretilen malzemeleri anti alerjik özelliktedir.

j)        Dönüştürülebilen malzemeden üretildiği için doğa dostu ürünlerdir.

Beton Saksı Modelleri

İç ya da dış mekanda betondan yapılan saksıları alacağınız zaman karşınıza çok sayıda model çıkar. Tamamı dekoratif amaçlı üretilse de tarz olarak değişik görünümle üretilmektedir. Geleneksel türlerde çok fazla motif ya da işleme görmezsiniz. Köşeleri ovaldir. Ama modern modellerde işlemeli ve renkli ürünler bulunur koleksiyonda. Boyama teknolojisinin gelişmesiyle estetik bakış açısı da değişti bu ürünlerde. Artık yaşam enerjinizi beton dekorasyonuyla dışa vurabileceksiniz.

Seçimlerinizde ilk önceliğiniz ebat olmalı. Yerleştireceğiniz alana en uygun ölçülerde bir beton saksı modeli seçerseniz, görsel açıdan da kullanım yönünden de avantaj sağlayacaksınız. Ayrıca kendi yaşam alanınıza özel bir mimari bütünlük yakalamış olacaksınız. Bunun için aşağıda 3 ana başlık halinde modelleri anlattık.

beton-saksi-4

Beton Saksı Büyük Model

Saksılar küçük çiçekler için kullanıldığı gibi büyük ağaçların da tercih edildiği ürünlerdir. Bu istekler de beton saksılarda büyük model ihtiyacı doğurur. Öncelikle her ne kadar büyük alan kaplasalar da büyük ambiyans değişikliklerini sağlarlar. Hem yeşilin ferahlığı bürünür alana hem de görsel zevkinizde level atlarsınız.

Güzel bir yaşam alanı hayal ederken öyle çok dekoratif unsurla karşılaşırız ki, birinde hata yaparsak tüm genel mimaride kötü bir görüntü oluşacağından endişe ederiz. Ama bazı ürünler vardır ki tüm alanın estetik atmosferini tek başına dizayn eder. İşte beton saksı modelleri bu ürünlerin başında gelmektedir. Farklı bir alanda hatalı tercihlerde bulunsanız dahi saksılarda en iyi ve doğru kararları vermelisiniz. Keyifli tadilatın püf noktası işte tam olarak da budur.

Beton Saksıda Minimalist Tarz

Minimalist tarz, az sayıdaki ve küçük boyuttaki unsurların sade ama şık bir görüntü oluşturmasıdır. Kargaşa ve kalabalık alanlar insanı boğar. Çünkü gündelik hayatta zaten fazlasıyla buna maruz kalıyoruz. Eve geldiğinizde sadelik size huzur verir. İşte bu dekoratif akımın en önemli faktörüdür betondan üretilen saksı modelleri. Tek başına çok büyük bir alan görsel doygunluk verir gözünüze.

Yaşadığı ya da çalıştığı alanda sadelik trendine uymak isteyen herkesi işe beton saksıları satın alarak başlamalıdır. Zaten sonrasında sürecin devamı kolaylıkla gelmektedir. Ama bazı markaları gözü çok yoran saksılarında da uzak durmanızı öneriyoruz. Sadelik burada altın kelimeniz olmalı. Aynı zamanda saksının içerisine ekeceğiniz bitkinin de bunun bir parçası olduğunu unutmayın.

Beton Saksı Renkli

Yüzyıllar boyunca beton ürünleri hep sade ve boyamasız kullanıldı. Ancak günümüzde bu harika ürünler boyanarak estetik seviyesinde daha da yükselme sağlanmaktadır. Daha çok sanatsal bir ürün ortaya çıkıyor. Beton saksı renkli olduğunda koyulan bölgenin enerjisinde gözle bariz bir artış yaşanır. Bu tür bir arayışı olanlar için en değerli modelleri sunuyoruz koleksiyonumuzda. Yüzlerce evde binlerce kullanıcının mutlu bir mimariye kavuşmasını sağladık Dekorlim markası olarak. Şimdi de sizi sitemize davet ediyoruz. Muhakkak koleksiyonumuza göz atın ve tadilat sürecinizi bundan sonra şekillendirin. Müşteri hizmetleri ve sipariş destek için 0 531 624 89 12 telefon numaramızı kullanmaktan çekinmeyin.

Beton Saksı Fiyatları

Minimalist stil sevdalısı her birey için saksıların önemi büyüktür. Elbette böyle bir konsepti sağlamanın belli bir maliyeti var. Ama eşyada ve görselde sadelik seçildiği için diğer konseptlere oranla makullük oranı daha fazladır. Aranızda muhakkak beton saksı fiyatları hakkında ne kadar olduğunu merak eden bireyler var. Rakamlar modele göre değişse de fikir sahibi olmanızı kolaylaştıracak bir liste sunuyoruz.

beton-saksi-3

Beton saksıların en güncel fiyat listesi:

  • Büyük beton saksıların fiyatı – 1,400 TL
  • Orta boy beton saksıların güncel fiyatı – 1,100 TL
  • Küçük boy betondan saksıların fiyatı – 600 TL
  • Renkli saksıların fiyat listesi – 800 TL
  • Minimalist stil saksılar – 1,000 TL

Toptan Beton Saksı Fiyatı

Bireysel kullanımlarda tercihler perakende satıştan yana olmaktadır. Bunun da en pratik çözüm yolu online beton ürünleri satış mağazalarıdır. Fakat bazen yaşam alanları büyük olabiliyor. Hem iç dekorasyona hem de dış peyzaja saksı ihtiyaçları doğabiliyor. Böyle zamanlarda toptan saksı fiyatları konusunda en ideal rakamları sunuyoruz sizlere özel. Sitemizdeki koleksiyon ürünlerinin rakamları perakende satış için belirlenmiştir. Toptan alımlarınızı telefonla bize ulaşarak gerçekleştirebilirsiniz.

  • Toptan beton saksıların alışveriş telefonu: 0 531 624 89 12
  • Perakende beton saksının satış numarası: 0 531 624 89 12
  • Kampanyalı betondan saksı satışı: 0 531 624 89 12
  • Kişiye özel beton tasarımlı saksı telefonu: 0 531 624 89 12

En Ucuz Beton Saksılar Ne Kadar?

Betondan üretilen her ürünün belli bir kalitesi ve bu doğrultuda paralele olarak bir maliyeti vardır. Ucuz kavramı bu ürünlere uygun değil. Zira estetik ve kullanımda en üst seviyeleri sunar insanlara. Ama uygun fiyatlısını bulmak mümkündür de aynı zamanda. Dekorlim mağazasında sektörün en uygun fiyatlı ürünlerine ulaşabiliyorsunuz. Bütçenize göre 600 TL ödeyerek de satın alabiliyorsunuz 1,600 TL’ye de alabiliyorsunuz. Tamamen size kalmış bir konu. Bizler her üründe bütçenizi düşünerek rakam belirliyoruz.

Online Beton Saksıların Sipariş

Dekorlim sitesi online beton saksı siparişi için en doğru adres. Ödeme seçenekleri ve kargo konusundaki hızlı teslimat seçeneklerimiz ile en iyi hizmeti sunuyoruz sizlere. Gönül rahatlığı ile alışverişlerinizi burada yapabilirsiniz. Keyifli günler.

 

İlginizi çekebilir: Beton Masa Modelleri

Sonraki gönderi

En Güzel Beton Çiçeklik Modelleri | 9 Harika Özellik
En Şık Dekoratif Saksı Modelleri ve 2022 Fiyatı

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.