En Modern Beton Dresuar Modelleri

En Modern Beton Dresuar Modelleri

Beton dresuar ürünleri gündelik hayatta çok sık kullanılır. Farklı konumlarda tercih edilse de en çok evlerin giriş yerlerindeki antre kısımlarına konulmaktadır. Modernliği, estetiği öne çıkarırken işlevsel yönüyle de insanlara birçok avantaj sağlar. Düz ayaklıdır ve çoğu kez bir sehpa görselliğiyle karşımıza çıkar. Elbette sadece antrelerde değil daha fazla alanda da farklı amaçlar doğrultusunda tercih edebiliyorsunuz.

Beton dresuar modellerinin kullanım alanları:

  • Bahçe dekorasyonunda çiçekliklerinizi sergilemek için bir sehpa unsuru olarak kullanabilirsiniz.
  • Mutfaklarda ürünlerinizi ve eşyalarınızı koymak için tercih edebilirsiniz.
  • Kapı girişlerindeki antrelere koyabilirsiniz.
  • Salon kısımlarında dekoratif amaçla sergileyebilirsiniz.
  • Banyolarda sabunluk, havlu, şampuan gibi eşyaları koyabiliyorsunuz.
  • Yatak odalarında kitaplarınızı ya da ışıklandırma aksesuarlarınızı koymak için iyi bir seçenek.

Görüleceği üzere beton dresuarlar yaşam alanlarının her noktasında tercih edilebilen, bulunduğu bölgede emanet edilen eşyaları en iyi şekilde üzerinde bulunduran özel tasarım ürünlerdir. Evinizdeki eşyaları eşsiz bir maharetle derler ve kaybolmasını önler. Keyifle kullanabileceğiniz bu ürünleri yakından tanımak ister misiniz? O halde yazıyı sonuna kadar okumalısınız.

beton-dresuar-1

En Modern Beton Dresuar Modelleri

Beton Dresuar Nedir?

Tarih sahnesinde dresuar ürünler hep ahşap materyalinden tercih edildi. Ancak günümüzde mimari bakış açısı değişti ve modern, şık, estetik görsel ihtiyacı doğduğunda betondan üretilmiş dresuar ürünleri satın alınıyor. Temel olarak bir mobilya ürünüdür. İşlevsel olarak da eşyaları tek bir yerde toplayarak insanlara kolaylık sağlamaktadır. Cüzdan, çanta ve değerli eşyalarınız antre kısmında harika muhafaza eder. Betondan yapılır ve bu çok dayanıklı olmasının temel sebebidir aynı zamanda.

Güzel bir ayna kombini ile kullanıldığı alanda çok şık görünüm yakalar. Sadece bu mu? Elbette hayır. Aynı şekilde o oda da ferah bir kullanım imkanı sağlar. Çünkü ürün ölçüleri alanı geniş göstermeye müsait yapıdadır. Günümüzde minimalist bir yaklaşımın olduğunu düşünürsek bu ürünler gerçek anlamda gördüğü değeri hak ediyor.

Beton Dresuar Özellikleri

Beton mobilya ürünleri günümüzde yeni yeni bireyler tarafından bilinçli bir şekilde tercih edilmektedir. Her türlü iç ve dış mekan eşyasında beton materyali kullanılabiliyor artık. Buna beton dresuar ürünleri de eklendi yakın zamanda. Beton denilince akla ilk olarak dayanıklılık gelmesin. Evet, çok yüksek direnç sahibi ve günümüzün en uzun kullanım imkanı tanıyan mobilyaları bunlar. Ancak asıl özellikleri görsel şıklıklarıdır.

Bu evin dekorasyonunda ne eksik? diye düşünüyorsanız ve orada bir dresuar yok ise kesinlikle yanıtı bu olacak. İnsanın yaşadığı her alanda muhakkak en az 1 adet dresuar olmalı. Peki ahşap dresuar mı yoksa beton dresuar mı tercih edilmeli? Burada kendinize şu soruyu sorun: ne seviyede bir güzellik arıyorum? Betonlarda el işçiliği olduğu için aynı zamanda sanatsal bir yönleri de vardır. Ahşaplar ise genelde endüstriyel bir üretim sonucu meydana gelir. Görüleceği gibi yanıt aslında çok basit.

Beton dresuar ürünlerinin en belirgin özellikleri:

  • Konulduğu alanda köklü bir estetik değişim yaşatır.
  • Fiyatları makuldür ve her bütçe bu ürünlere sahip olabilir.
  • En uzun kullanım olanağı tanıyan dresuar modelleridir.
  • Yanmaz özelliktedir.
  • Nem ve rutubet gibi sorunsallardan kesinlikle olumsuz etkilenmez.
  • Hafifletilmiş betondan üretildiği için kolayca taşınabilir.
  • Çok sert bir darbe almadığı sürece hiçbir şey ona zarar veremez.
  • Modası hiçbir dönem asla geçmez.

Dekorlim mağazasına girerek ülkenin en özel beton dresuarlarına bakabilme şansınız var. Birkaç dakikanızı ayırarak hayal dahi edemeyeceğiniz güzellikteki mobilya unsuruna sahip olabilirsiniz. Ücretsiz kargo imkanı ve hızlı teslimat seçeneklerimize ulaşmanın yollarını aşağıda belirttik. 7/24 bu kanalları kullanabilirsiniz.

Beton dresuarlar için telefon: 0 531 624 89 12

Betondan üretilen dresuar ürünleri için adres: Elmalıkent Mah. Titiz Sk. No: 11 Ümraniye / İSTANBUL

Beton dresuar hakkında sorular için mail: info@dekorlimdekor.com

Beton Dresuar Modelleri

Herkesin tarzına cevap verebilecek bir beton dresuar üretiyoruz. Koleksiyonumuzu hep geniş tutarak her türlü kitleye hitap etmekteyiz. Temelde minimalist bir tarza sahipler ama bazı modellerde vintage ve country stillerini de yansıtmaktayız. Hazır ürünlerin teslimatı hızlıdır. Ayrıca renk seçenekleri de sunulmaktadır. Özel tasarım istekleri için de uzman bir mimar kadromuz bulunmakta. İster büyük projeler olsun isterse de bireysel talepler, hepsi için özel tasarım dresuar üretimi yapıyoruz.

beton-dresuar-2

Beton Dresuar Modelleri

Modellerde net bir ölçü yok. Kimi ürün 120 cm büyüklüğünde iken kimisi de 160 cm olabiliyor. Biraz da sizin yaşam alanınızda nasıl bir ölçüye ihtiyacınız var bu detay önemlidir. Her evin talep ettiği dresuar ölçüsü farklıdır. Seçimlerde yardıma ihtiyacınız olursa kullanacağınız alanın resim ve videosunu çekip bizlere iletebilirsiniz. Uzman ekiplerimiz sizlere en ideal boyutta ve tarzda ürünü önerecektir.

Beton Dresuar Fiyatları

Güncel beton dresuar fiyatları, evinde dekoratif bir eksikliği hisseden ev hanımlarının gündemindedir. Pahalı mobilyalar değil. Başta bir miktar ödeyerek çok uzun yıllar ekstra bir maliyet çıkmasını önler. Kaç TL? Aslında değişken fiyatların olduğu bir sektördür beton mobilyalar. Çünkü beton kalitesi ve ölçüler bu konuda çok belirleyici olmaktadır. Güncel rakamları elbette koleksiyonumuz üzerinden öğrenebilirsiniz. Ancak özel üretimlerin maliyetleri için bize danışmanız gerekiyor.

Beton dresuar fiyatı 2022 – 2023 yılı için 2.500 TL seviyelerinde başlıyor. Giriş modelleri bu rakamdadır. Türüne göre seviyeler yükseliyor. Bugün 6.000 TL’ye de dresuar var. Aslında buradan her bütçenin sahip olabileceği mobilyalar olduğu bilgisi de çıkmaktadır.

beton-dresuar-3

Beton’dan Dresuar Modelleri Pahalı mı?

Hayır, kesinlikle pahalı değil. Bunun sağlamasını doğru bir şekilde yapmak için kullanım ömrüne ve estetik güzelliğine bakmanız yeterli olacaktır. Bu unsurları sağlayabilecek başka bir ürün yok günümüzde. Yaşam alanında şıklığa önem veren herkesin öncelikli tercihi beton malzemesinden tasarlanan dresuarlar olmalıdır.

Online Beton Dresuar Siparişi

Nereden satın alınır? Showroom üzerinden bu mobilyaları bulmanız güç. Teknolojinin getirdiği kolaylıktan faydalanmanız doğru yöntemdir. Online koleksiyonumuz üzerinden ürünleri gerçek resimlerini inceleyebiliyorsunuz. Gördüğünüz modellerin birebir aynısı geliyor adresinize. Her model için çok sayıda renk seçeneği de var koleksiyonumuzda. Ödemelerinizi online gerçekleştirebiliyor, dönemsel kampanyalardan fayda sağlıyorsunuz. 100 cm, 120 cm ve 160 cm beton dresuarları satın almak için doğru yerdesiniz. Hemen şimdi online siparişinizi oluşturun, evinizde şiirsel bir dekorasyon yeniliği yapın.

Beton Dresuar İstanbul

İstanbul merkezli bir firma olduğumuz için siparişlerinizde öncelikli tercihiniz haline getirebilirsiniz bizi. En güzel ve en yeni dresuar ürünlerine bir tık ile sahip olabilirsiniz.

Beton Dresuar Ankara

Ankara bölgesinde dresuar satın almak isteyenler Dekorlim markası tercih ediyor. Kredi kartı ile online sipariş imkanı sunan tek Ankara firmasıyız.

Beton Dresuar İzmir

İzmir’de en iyi beton dresuar modellerine ulaşmanız için Dekorlim sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacak. Sevdiğiniz tüm mobilya ürünlerini sepetinize ekleyerek sipariş oluşturuyorsunuz. Satın almalarınızın ardından kısa sürede ürünleriniz yola çıkıyor ve güvenle adresinize ulaşıyor. Ucuz beton mobilya ürünleri için bizi tercih edin. Dekorasyon yenileme sürecinde güzel tercihler yapmanızı diliyoruz. İyi günler.

 

İlginizi çekebilir: En Güzel Beton Çiçeklik Modelleri

Sonraki gönderi

Beton Bank Nedir? Özellikleri ve Çeşitleri
En Güzel Dekoratif Beton Saksı Çeşitleri ve Özellikleri

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.