Beton Bank Nedir? Özellikleri ve Çeşitleri

Beton Bank Nedir? Özellikleri ve Çeşitleri

şlevsel, estetik ve dayanıklı malzemeden oturma grubu arayanlara beton bank modelleri doğrudan hitap eder. Kaliteli ve özenle üretilen bu ürünler özellikle dış mekan dekorasyonunda ve peyzaj uygulamalarında fark yaratan tarzlara sahiptir. Yeni nesil bahçe dekorasyonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan betondan üretilmiş bankları yakından tanımanız için harika bir yazı derledik. Keyifli okumalar dileriz.

beton-bank-1

Beton Bank Nedir? Özellikleri ve Çeşitleri

Beton Bank Nedir?

Beton materyali ile üretilen ve oturma faaliyetleri için tasarlanan ürünlere beton bank denir. Tamamen beton olabileceği gibi bazı modellerde ahşap ile uyumlu bir çeşitlendirme de yapılır. Dayanıklılık esaslı olur. Ayrıca şıklığı da alana katar. Zamanla insanların tasarım anlayışı çok çeşitli hale geldi. Klasik mobilya unsurları yerini daha çok sanatsal çizgilerin öne çıktığı eşyalara bıraktı. Dış mekanlarda bu dönüşüm daha fazla yaşanıyor. Bugün bahçeniz için bir oturma alanı inşa edeceğiniz zaman göz kamaştıran güzelliği ve hayallerin ötesindeki özellikleriyle beton bankları tercih ediyorsunuz.

Nasıl olur? Beton dendiğinde bireylerin aklında sert ve keskin hatlı şekiller belirir. Oysa yeni nesil tasarımlar daha çok oval, kıvrımlı ve sanatsal nitelikte özelliklere sahiptir. Ayrıca konfor alanında da işlevselliği yüksek olmaktadır. Ebat yönünden talebe uygun tasarımlar hayata geçirilebilir. 200 x 50 x 70 cm popüler olan beton bank ölçüsüdür. İsteğe göre büyütülebilir ya da küçültülebilir. Ayakları beton olup üzeri ahşap olacak şekilde üretilen çeşitler çok sevilir. Her iki materyal de doğal olduğu için alanda natürel bir görünüm sağlanmış olur.

beton-bank-3

Beton Bank

Beton Bank Özellikleri

  1. yüzyıl metropol şehirlerinde yaşayan insanlar için stres, yoğunluk ve hız başlıca faktörler. Gitgide kalabalıklaşan nüfus oranları da bu sorunsalları daha da yukarı çekiyor. Artık dinlenmek, keyif yapmak ve huzur bulmak gün içinde bir lükse haline geliyor. Gün içerisinde kısa süreli keyif zamanlarınız var. Bunları da en iyi şekilde geçirmeniz önemli. Bahçenizde şık ve modern bir beton bank mobilyanız olursa harika süreç yaşarsınız. Bahçenizde sevdiklerinizle banklarda oturarak gece boyu uzun uzadıya sohbetler yaşayabilirsiniz. Elbette buna bir de beton masa da eklerseniz akşam yemeklerinizi burada keyifle yiyebilirsiniz.

Beton bankların genel özellikleri ve sağladığı avantajlar:

  • Çok dayanıklıdır. Hiçbir hava koşulu onun güzelliğini bozamaz. Yağmur ve soğuk havalardan etkilenmez. Ayrıca dış darbelerde de direnç gösterir.
  • Güneş ışınlarından da koruyucu bir özelliği var. Plastik ve diğer malzemeler UV ışınlarından olumsuz etkilenir ancak betonların böyle bir sorunu yok.
  • Zarif ve şık bir çizgiye sahip. Görünümü her insanı kendine hayran bırakıyor. Ne tür bir konseptin içine koyarsanız koyun çok güzel durur. Ayrıca dış mekan peyzajıyla da çok kolay uyum içerisine girer.
  • Çizik ya da kırılma durumları olmaz. Sürekli bakım gerektirmez. Uzun yıllar bakım masrafı yapmadan kullanabilirsiniz.
  • Fiyatları uygundur. Çok uzun yıllar kullanırsınız bu yüzden maliyetleri sizi etkilemez.
  • Ahşap ve betonun bir araya gelişi ile ortaya doğal konsept çıkar.

Özellikleri ve avantajlarıyla gerçek anlamda dış mekan mobilyası tercihidir. Plastik oturma alanları size hem görsel hem de konfor anlamında tatmin etmez. Kısa sürede deforme olur ve şık değildir. Beton bank modelleri ise her yönüyle size şıklığı vadeder. Ahşap oturma alanlarıyla da konforunuza önem verdiğini görürsünüz. Dekorlim markasından dilediğiniz ürünü çok makul fiyatlara satın alabilirsiniz. En güzel beton materyalli banklar Dekorlim koleksiyonundan alınır. Bizi tercih ettiğinizde kazanacağınız avantajlar şunlardır:

Beton banklarda sağladığımız hizmetler:

  • Araştırma,
  • Konsept Tasarımı,
  • Endüstriyel Tasarım,
  • Hızlı Prototipleme,
  • Üretim Yönetimi,
  • Kalite Yönetimi,
  • Maliyet Stratejileri

Beton Bank Çeşitleri

Bank mobilyaların hayatın her alanında en sık kullandığımız ürünlerdir. Gün içerisinde yorulduğumuzda soluklanmak için ilk bulduğumuz bir banka oturur ve dinleniriz. Kimi zaman da deniz kenarında sahili, dalgaları ve martıları izlemek için bank bulur ve otururuz. Artık yaşam alanlarınızda da bu ürünleri özel olarak kullanabiliyorsunuz. Eskiden banklar sadece kamusal bir ürün olarak görünürdü. Fakat Dekorlim sayesinde özel ürünler haline geldi.

beton-bank-4

Beton Bank

Beton bank çeşitleri 2 tip üretilir. Biri %100 beton tasarımlardır diğeri de beton ayaklı ahşap bank modelleridir. Her ikisi hayal gibi güzelliğe sahip. Şiirsel bir dış mekanınız olur. Bahçeniz geniş ise farklı bölmelere koyarak misafirlerinize keyifli alanlar oluşturabilirsiniz. Her ürün farklı ölçü ve ağırlıktadır. Çünkü standart modeller kadar özel tasarımlar da var. Ama genel olarak ölçüleri şu şekilde oluyor.

  • Yükseklik: 540 mm
  • Genişlik: 640 mm
  • Boy: 1800 mm
  • Ağırlık: 420 Kg

Beton Ayaklı Ahşap Bank

Doğal ürünler her zaman dış mekan konseptlerinde harika bir ambiyans yakalanır. Beton ve ahşap ürünler doğadaki en doğal ve görünümü natürel ürünlerdir. Tek tek kendi başlarına bile şık iken bir araya gelince ortaya muhteşem bir görsel ürün çıkmaktadır. Yapısal özeliğini detaylandıralım. Ayakları ve çatı kısmı betondan üretilir. Bu onu dayanıklı kılar. Oturulan bank kısmı ise ahşap materyalden oluşur. Bu da ona konfor ve zarafet katar.

Beton bank ahşaplı modeliyle de sade modeli ile de dayanıklı ve güzeldir. Her iki modeli de tereddütsüz tercih edebilirsiniz. Bahçede çim üzerine de uygulanıyor. Bitkileriniz ya da çiçekleriniz herhangi bir zarar görmüyor. Ekiplerimiz dilerseniz bahçe mobilya dekorasyonunuz için ön keşif ve analiz yapmaktadır. En doğru modelleri sizler ile birlikte seçerek açık yaşam alanlarınızı güzelleştiriyoruz. Ölçüleri de alanın özelliklerine göre özel olarak belirleyebilirsiniz. Uzun bank ya da kısa bank satın alabilirsiniz. Dekorlim ekiplerimiz bu konuda da size destek oluyor.

Beton Bank Fiyatları

Fiyat konusuna geçelim. Ne kadar? sorusu sık soruluyor. Buna genel bir cevap vermek mümkün olur. net rakamlar ölçü ve model konuları belirlendikten sonra ortaya çıkar. Bunlar el emeği ürünler. Modelin zorluk seviyesi ve ne kadar malzeme gideceği maliyet belirleyicidir. Kabalık misafir gruplarını ağırlamak için tercih edeceğiniz bu bahçe mobilyaları ucuza satılıyor. Ucuz olması da performansından dolayıdır. Aldığınız ürünü 20 – 30 yıl kullanabiliyorsunuz. Hatta çok daha fazlası da olmaktadır.

Beton banklar ağır ürünler olsa da kolay taşınabiliyor. Alan içerisinde 1-2 kişilik kaldırma yardımıyla rahatlıkla yer değişikliği yapabilirsiniz. Normalde beton ağır bir materyal ama hafifletmek için özel bir teknik uygulanıyor. Bu da onların aynı dayanıklılık seviyesini korurken daha da hafif hale getiriyor. Hafifletilmiş betondan üretilen bankların fiyatı uygun rakamlardan oluşuyor. Net listeyi bizimle iletişime geçince sunuyoruz. Dekorlim hatlarını arayabilirsiniz. 0 531 624 89 12 hattımız satış, bilgi ve fikir konularında 7/24 faaliyet veriyor.

Online Beton Bank Siparişi

Beton bank satın almak için teknolojinin gücünden yararlanabilirsiniz. Online kataloglardan ürün seçerek siparişlerini birkaç tık ile verebiliyorsunuz. Özel tasarım taleplerinizi de değerlendiriyor ve hayalini kurduğunuz bank stillerine %100 olarak ulaşıyoruz. Online sipariş fırsatlarımızı değerlendirin. Pişman olmayacaksınız. İyi günler diliyoruz sizlere…

 

İlginizi çekebilir: Beton Yer Karosu | Çeşitleri, Özellikleri ve Fiyatları

Sonraki gönderi

En Güzel Beton Bahçe Karosu Çeşitleri
En Modern Beton Dresuar Modelleri

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.