En Güzel Beton Çiçeklik Modelleri | 9 Harika Özellik

En Güzel Beton Çiçeklik Modelleri | 9 Harika Özellik

İş yeri, ev ya da farklı bir alanı dekore etmek istiyorsanız en iyi seçenek olarak beton çiçeklik ürünleri tavsiye edilmektedir. Çok sayıda saksının üretildiği bir dünyada yaşıyoruz. Ama aralarında en sık kullanılanı betondan yapılanlarıdır. Zarafet gelir beraberinde ve uzun yıllar sanki ilk günküymüşçesine kullanım imkanı tanır. Çok yönlü bu ürünleri ne kadar tanıyorsunuz? Modelleri neler? Hangi özelliklere sahipler? En önemlisi de fiyatları ne kadar? Evet, bu sorulara yanıt arayacağımız yazımıza hoş geldiniz.

Beton Çiçeklik Nedir?

Beton çiçeklik araçları, içerisine toprak koyulan ve çiçek ya da ağaç ekilen, hem dekorasyon unsuru hem de bir sağlık figürü olarak görülen ürünlerdir. Özellikle gider deliklerine ihtiyaç duymadığı için yaşam alanlarını iç kısmında çok kullanılmaktadır. Beton, fazla suladığınız suyu emer ve dışarı herhangi bir akıtma yapmaz. Ebatları değişir. Kimi model 35×40 cm iken bazısı da 12×160 cm olarak üretilmektedir.

beton-ciceklik-1

Çiçekler yaşamımızın en önemli parçalarından biri. Bu güzel doğal güzelliklerin hem görsel şöleninden faydalanırız hem de kokularıyla büyüleniriz her daim. Kimisi rengarenk kimisi de yemyeşil oluyor ama ortak özellikleri her zaman iyi bir dekoratif görüntü sahibi olmalarıdır. Eskiden sadece dış alanlarda kullanılacağı gibi kesin bir kanı vardı ancak günümüz estetik anlayışı bu tabuları yıktı. Artık bugün salondan mutfağa banyodan çocuk odasına, kısacası insanın var olduğu her noktada çiçek ve çiçeklikleri görüyoruz. Fakat böyle alanlarda kullanmak için ekilebilecek bir araca ihtiyaç var. Hem işlevselliğe sahip olması gerekir hem de alanın mobilyasına estetik ruhuna uyumlu olmalıdır. Beton çiçeklikler işte tam olarak burada kullanılmaktadır.

Beton Çiçeklik Özellikleri

Beton materyalinden üretilen çiçeklik ürünleri bitkilerinizi sağlıklı bir şekilde yetiştirebileceğiniz ve bunu yaparken de yaşam alanınıza bir tarz katabileceğiniz özel tasarım modellerdir. Bitki yetiştirecekler için küçük ölçülerde üretilenleri de var ağaç yetiştirmek isteyenler için de büyük ebatlı saksılar üretilebiliyor. Faydası da vardır üstelik. Bu faydalar kullanıcılar tarafından bir nevi tercih sebebi olarak da görülür. Şimdi onlara bir bakalım.

Beton çiçeklik ürünlerinin genel özellikleri:

  • Dayanıklıdır: Beton maddesi günümüzün en dayanıklı ham maddelerinden birisidir.
  • Yalıtım sahibidir: Isı yalıtımına az da olsa katkı verir.
  • Her boydan üretilir: Yaşam alanının ihtiyacına göre özel ebatlarda da üretilebilir.
  • Ekonomiktir: Sunduğu imkanlara bakarsak oldukça ekonomiktir.
  • Drenaj deliği yoktur: Fazla suyun akması için drenaj deliğine ihtiyaç duymaz.
  • Bitkiye faydalıdır: Beton çiçekliklerin içerisinde bitkiler daha uzun ömürlü oluyor.
  • Kullanım alanı: Gerek iç gerekse de dış alanlarda tercih edebilirsiniz.
  • Antialerjiktir: Sağlığına önem verenler için öncelikli tercihtir.
  • Doğaya saygılıdır: Geri dönüştürülebilir bir maddedir ve doğaya zarar vermez.

beton-ciceklik-3

Tüm bu özelliklere sahip bir beton çiçeklik ürününe sahip olmak için en kalitelisini almalısınız. Dekorlim mağazasında da bunun en iyi temsilleri var. Hemen bizimle iletişim kurun, hayalinizi dahi aşan tasarımlar ile karşılaşın.

Beton Çiçeklik Modelleri

Beton çiçekliklerde tasarım güzelliği en az içine ekilecek bitki kadar şık ve ferah olmalıdır. Keskin hatlardan kaçındığımız ve oval kenarı öne çıkardığımız bir koleksiyonla size hizmet veriyoruz. Minimalist bir yaklaşımla tasarımlarımızı ele alıyoruz. Ebat konusunda çok sayıda çeşidimiz olduğu gibi şekil açısından da oldukça zengin bir koleksiyon sahibiyiz.

Günümüz insanın beton çiçekliklere karşı yaklaşımı biraz farklı olabiliyor. Genelde binaların ya da evlerin önünde arabalar park etmesin diye konulan bir üründen ibaret olarak biliyor. Oysa temelde betondan yapılan dekorasyon ürünleri oldukça şık ve zarif üretilmektedir. Kamuya açık alanlarda biraz daha geleneksel modeller kullanılıyor fakat evlerde modern bir hatlara sahiptir.

Beton Menekşe Koleksiyonu Çiçekliği

Hafif beton çiçeklikleri kategorisindeki bu ürünümüz 10, 17 ve 25 litrelik bir hacme sahip. Özel olarak formüle edilen bir karışımla üretilir ve çok dayanıklıdır. Ayrıca renk seçeneği de sunuyoruz bu çiçeklikte. Toplam 12 adet renk seçeneğiniz var.

Beton Nilüfer Koleksiyon Çiçekliği

Bu ürünümüz büyük ve yayvan bitki yetiştirmek isteyenlere özel olarak üretildi. 2 farklı boyu var. 15 ve 30 litrelik hacme sahip çeşitleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca isteğe özel ölçülerde de üretim imkanı sunuyoruz. Ayrıca sadece Dekorlim markasında bulabileceğiniz renklere de sahip bir koleksiyondur.

Beton Manolya Koleksiyon Çiçekliği

Son yılların en çok tercih edilen beton çiçeklik modeli. Oval yapısı ile herkesin beğenisini kazanıyor. 4 farklı ebatta üretiliyor. 35-40-45-50 litre hacimlere sahip. Daha çok büyük bitkileri yetiştirmek isteyenlere hitap ediyor. Bitkileriniz rahatça büyüyüp gelişebilir.

Beton Gül Koleksiyon Çiçekliği

Tıpkı ismi gibi açan bir gül şeklinde üretilmiş tasarımı var. Yapısında hafifletilmiş beton kullanıldı ve taşıması oldukça kolay. Renk olarak gül rengi en çok sevileni. Ayrıca siyah da bu üründe harikulade durmaktadır. Hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Beton Lale Koleksiyonu Çiçekliği

Lalenin o büyüleyici estetik görünümü beton çiçeklik olarak tasarladık ve ortaya müthiş bir ürün çıktı. 25 – 40 – 60 litre olarak üretiliyor. Büyük ağaçları dahi ekebiliyorsunuz. Bahçe, balkon ve teras için çok müsait. Renk olarak da istediğinizi uyguluyoruz. Sınırsız bir seçenek veriyoruz.

Beton Çiçeklik Fiyatları

Beton çiçeklik fiyatları değişse de genelde 800-1000 TL aralığında oluyor. Katalog ve liste fiyatı olarak genelde 1,000 TL bandından şık bir ürün satın alabilirsiniz. Renk isteklerinizde herhangi bir rakam değişikliği olmuyor. Bu konuda ücretsiz renklendirme hizmeti sağlıyoruz. En ucuz beton çiçekliğimiz ise Manolya koleksiyonumuz. Bugün 600 TL ödeyerek evinize ulaştırabiliyorsunuz. Görüldüğü gibi bütçe sarsmayacak bir listeye sahibiz.

beton-ciceklik-4

Beton Çiçeklik İstanbul

İstanbul betondan yapılan ürünlere çok değer veriyor. Çiçeklik modelleri de buna dahil. İster müstakil olsun isterse apartman dairesi tarz sahibi herkes bu çiçeklikleri satın alıyor. Zira bunaltan beton şehirden az da olsa bir nefes almak bu sayede mümkün olabiliyor. İstanbul’da fiyatı ise ortalama 900 TL’dir. Büyüklüğüne göre de değişir. Örneğin 30 litre alırsanız bu rakamlar 1,600 seviyelerine çıkacaktır kuşkusuz.

Beton Çiçeklik Ankara

Ankara’da beton çiçeklik isteyen herkes Dekorlim koleksiyonunu tercih ediyor. Bu alanda fazla bir alternatifin de olmadığını belirtelim. Ankaralılar için çiçekliklerimizin fiyatında indirim yaptık ve 600 TL ile 1,200 TL aralığında çok güzel ürünler sunduk. Vakit kaybetmeden ve tükenmeden siz de bu güzel tasarımlardan faydalanın.

Beton Çiçeklik İzmir

İzmir, bitkiye ve çiçeğe çok değer veren bir şehir. Bu neden beton çiçeklik ürünleri bu şehirde çok yoğun tercih edilmektedir. 600 TL’den başlayan fiyatlarımızı görmek için hemen şimdi koleksiyonumuzu ziyaret edin. Dilerseniz online olarak da siparişinizi oluşturabiliyorsunuz. Kargo koşullarımızı sizleri arayarak bilgilendiriyoruz.

Beton Çiçeklik Bodrum

Bodrum bölgesi müstakil evleri ve villaları ile meşhur. Bu tür yapılarda ise dekor yapılacağı zaman en önemli unsur beton çiçekliklerdir. Dekorlim markamızda Bodrum konseptine uygun ürünler bulunuyor. Üstelik makul rakamlara da sahip bu ürünler. İsteyen 600 TL’den isteyen 1,600 TL’den ürün alabilir. Her bütçeyi düşündük kısacası.

 

İlginizi çekebilir: Beton Saksı Modelleri

Sonraki gönderi

Beton Bahçe Saksı Modelleri ve Fiyatları
Beton Saksı Modelleri ve Online Sipariş

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.