Beton Bahçe Saksı Modelleri ve Fiyatları

Beton Bahçe Saksı Modelleri ve Fiyatları

Açık alanlarda vazgeçilmez değerdeki beton bahçe saksı modelleri, çok uzun ömürlü ürünlerdir. Beton materyaline özgü dayanıklı yapısıyla tüm kullanıcıların istediği performansı yakalar. Bu saksılar aynı zamanda bir bahçe mizanpaj aracıdır da. Çünkü çiçekler ile bir araya gelince kusursuza yakın rengarenk bir görüntü yakalanır. Dış cephede dekorasyon yenileme sürecini başlatanlar muhakkak göz önünde bulundurması gerekiyor.

Beton bahçe saksı, farklı zevklere hitap edebilir. Herkes hayalini kurduğu saksılıkları satın alabilir ve içerisine çok sevdikleri çiçekleri ekebilir. Kiremit saksılıklara göre çok daha dayanıklıdır. Ayrıca zemine ekstra bir tabakaya ihtiyacı yoktur. Çünkü suyu kendi içerisinde hapseder, eğer ki aşırı sulama olursa bu fazla suyu beton emer. İsviçreli bilim insanlarının yaptığı açıklamaya göre çiçeklerin ömrünü belirleyen en önemli faktörlerden biri de yetiştikleri alan olarak gösterilmiştir. Beton saksılıkların içindeki çiçeklerin ömrü, diğer materyalden üretilen saksılara göre daha uzun olmaktadır. Bu detay, bahçe ve çiçek tutkunlarını özel olarak ilgilendiriyor.

beton-bahce-saksi-1

Beton Bahçe Saksı

Beton bahçe saksı ürünlerini çok yüksek seviyeli bir yerden düşürmediğiniz süre boyunca herhangi bir şey ona zarar veremez. Tabir yerindeyse yüzyıllar boyunca dayanıklı bir şekilde kullanılması mümkün ürünlerdir bunlar. Eskiden sadece bu dayanıklı özelliğiyle ön plana çıkıyordu. Lakin bugünün teknolojisi sayesinde artık estetik görünüşünü de çok rahat konuşabiliyoruz. Özellikle de kıvrımlı köşeli görüntüsüyle minimalizm tarzının önemli bir unsuru haline geldi kısa sürede. Betondan üretilen bu bahçe saksılarının özellikler neler? Hangi modelleri var? Fiyatı ne kadar? gibi soruları bu yazının devamında yazacağız. Okuduktan sonra tüm dekorasyon planlamanızı değiştireceksiniz. İşte detaylar…

Beton Bahçe Saksı Modelleri

İnsanların estetik bakış açısı yıllar geçtikçe değişime uğrar. Bu değişimden çok sayıda tarz ve ürün etkilenir. Kimi konsept ise yerini tarihin tozlu satırlarında alır. Ama bir dekoratif ürün var ki yüzyıllardır insanlık için önemini hiç yitirmedi. Bilakis zamanla daha da katlandı bu beğeni ve ilgi yoğunlaştı. Elbette beton bahçe saksı modellerinden bahsediyoruz. 2000’li yılların ardından bu ürünlerin her türlü yaşam alanında yükselişe geçtiği görülmektedir. Bugün zarif, şık ve lüks kavramlarının karşılığı diyebiliriz.

Temelde işlevi saksı olsa da bu modern ürünleri sadece saksı statüsüne indirgemek yanlış olur. Zira beton bahçe saksılıkları hem çiçek ekilecek bir gereç hem de yaşam alanındaki estetik eksikliği tamamlayacak bir mimari objedir. Henüz daha çiçek ekmeden daha alanın ambiyansının değiştiğini fark edersiniz. Bir de renkli cıvıl cıvıl çiçekler ekilince ortaya kusursuzluğun simgesi çıkar. Peki ama hangi modeller var? Seçim yaparken işinizi kolaylaştıracak Dekorlim koleksiyon ürünlerini sizler için özenle listeledik. İşte detaylar…

En güzel ve şık beton bahçe saksı modelleri listesi:

  • Beton menekşe koleksiyonu bahçe saksısı
  • Nilüfer koleksiyonu beton saksılıkları
  • Bahçe için Manolya koleksiyonundan beton saksı modelleri
  • Beton saksıda Gül koleksiyonu
  • Lale koleksiyonu
  • Nergis koleksiyonu
  • Beton Papatya bahçe saksı koleksiyonu
  • İris koleksiyonu

Beton Bahçe Saksı Özellikleri

Bahçeler, insanların yoğun ve yorucu şehir hayatından kurtulmak için katıldıkları mola alanlarıdır. Evlerde genelde vakitler buralarda geçirilmektedir. Yeşillerin arasında huzur bulmak için iyi bir işleve sahip mekanlardır. Ancak doğru ürünler ve çiçekler ile donatıldığında huzur bulunabilecek bir yere dönüşebilir buralar. Aksi halde sıkıntı ve keyifsizlikten başka bir yer olmayacaktır. Bu sebeple bahçe beton saksı ürünlerini bolca tercih etmeli ve içlerine en çok sevdiğiniz çiçekleri ekmelisiniz. Çünkü çok sayıda özelliğe ve avantaja da sahip olacaksınız. Bunlar neler mi? İşte cevabı…

beton-bahce-saksi-2

Beton Bahçe Saksı

Beton saksıların bahçelerde kullanılmasının yarattığı avantajlar:

  • Büyük saksılıklar seçerek dış cephenizde mahremiyeti sağlarsınız. Çünkü büyük modellerinde sadece çiçekler değil ağaçlar da ekilebiliyor.
  • Evinizde olduğu gibi bahçenize de minimal bir hava uygulayabilirsiniz bu ürünler ile. Az ürünler kullanarak şık bir alan yaratmanız her daim mümkün.
  • Kullanım sürecinde herhangi rutin bakım ihtiyacı doğurmaz. Çok uzun süreler aldığınız haliyle kullanabiliyorsunuz beton saksılıkları.
  • Kullanım performansı sayesinde makul fiyatlı olduğu ortaya çıkar. Belki başta maliyetli gibi düşünebilirsiniz ancak yıllar geçtikçe doğru bir karar verdiğinizi net olarak göreceksiniz.
  • Doğa dostudur. Çevresine herhangi bir zarar vermez. Cebinizi, göz zevkinizi ve doğayı düşünüyorsanız mutlaka bu ürünleri tercih edin.

Beton Bahçe Saksılıkları Yağmura Dayanıklı mı?

Betondan üretilen her ürün yağmur, kar, rüzgar ve tipi gibi doğal olaylara karşı %100 dayanıklıdır. Ona zarar verebilecek tek şey yüksekten düşürülmesidir. Bunun dışında çok uzun seneler ilk günkü sağlamlığıyla kullanımı mümkündür.

Bahçede Beton Saksılar Güzel Durur mu?

Dış alan dekorasyonunda yani bahçelerde çok fazla ürün kullanmak mümkün. Fakat hiçbiri beton saksılıkların yerini tutamaz asla. Çünkü amacına doğrudan özel olarak üretilen ürünlerdir. Çoğu zaman da tamamen el işçiliğiyle üretilirler. Bu da onun estetik özelliğini daha da yukarı seviyelere çıkararak kullanıcıları cezbeder.

Bahçeme Neden Beton Saksı Almalıyım?

Bu soruya verilebilecek yanıtların sayısı hayli fazla. En başta çok dayanıklı olduğu için satın almalısınız. Verdiğiniz paranın hakkının misliyle alabilirsiniz bu şekilde. Ayrıca şık bir bahçe istiyorsanız da bunları tercih etmeniz gerekiyor. Yeni nesil dekorasyonda fazlasıyla söz sahibi bir unsurdan söz ediyoruz. Ayrıca ekeceğiniz çiçeklerin de bu saksılarda yaşamayı sevdiğini unutmayın.

Beton Bahçe Saksılarında Her Çiçek Yetişir mi?

Kullanıcıların merak ettiği bir konuda bu saksıların içinde ne yetiştirileceğidir. Doğru toprak konulduğu taktirde her türlü çiçek veya bitki yetiştirebiliyorsunuz. Buna ek olarak ağaçları da ekebiliyorsunuz. Köklerinin genişlemesiyle betondan çatlama durumu yaşanmaz. Elbette doğru ağaç türlerini seçmeniz önemli burada. Ayrıca bu saksılarda sebze bile yetiştirebileceğinizi belirtelim.

Beton Bahçe Saksı Fiyatları

Dış peyzaj çalışmalarında çok seçenek var ve bu seçeneklerin her birinin ayrı bir maliyeti mevcut. Tüm bunları teker teker ele alıp incelersek fiyatlarının üç aşağı beş yukarı aynı olduğunu göreceğiz. Ancak performansını değerlendirecek olursak beton bahçe saksılıkları her daim zirvede yer almaktadır. Neden mi? Çünkü günümüzde onun kadar dayanıklı, şık ve kullanışlı bir seçenek daha yok. Peki fiyatları ne kadar? Koleksiyonların satış rakamları bu yıl kaç TL? Cevabını birlikte inceleyelim…

beton-bahce-saksi-4

Beton Bahçe Saksı

Bahçe için beton saksıların fiyat listesi:

  • Menekşe koleksiyonu – 600 TL
  • Nilüfer koleksiyonu – 700 TL
  • Manolya koleksiyonu – 1,400 TL
  • Gül koleksiyonu – 1,000 TL
  • Lale koleksiyonu – 1,000 TL
  • Nergis koleksiyonu – 200 TL
  • Papatya koleksiyonu – 800 TL
  • İris koleksiyonu – 1,000 TL

Yukarıda verdiğimiz fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup oranlarda zaman içerisinde değişimler yaşanabilir. En güncel rakamlar Dekorlim sayfasındaki ürünler kısmında sürekli olarak belirtilmektedir. Ayrıca beton saksılık koleksiyonumuzu her geçen gün arttırıyor ve ürün yelpazemizi genişletiyoruz. El işçiliği ile özel ürettiğimiz bu ürünleri satın almak ister misiniz? Yanıtınız diğer binlerce mutlu müşteri ile aynı ise yani evetse hemen şimdi alışverişe başlayabilirsiniz. Bu süreçte sormak istedikleriniz veya aklınıza takılanlar olabilir. Böyle anlarda 7/24 olarak 0 531 624 89 12 numaralı hattımızı arayabilir ya da WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir: Beton Masa Modelleri

Sonraki gönderi

Beton Bahçe Mobilyaları | 5 Özel Tasarım Bahçe Mobilyası
En Güzel Beton Çiçeklik Modelleri | 9 Harika Özellik

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.