Beton Mutfak Tezgahı Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Beton Mutfak Tezgahı Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Bugün dünyanın en modern ve gelişmiş ülkelerinde beton mutfak tezgahı kullanım oranı hayli fazla. Mutfakta zarafeti öne koyan ve işlevsellikten yana beklentisi olan her birey günümüzde muhakkak betondan imal edilmiş tezgahlara yöneliyor. Yeni nesil bir mimari bakış açısı olarak görülse de geçmişin o zarif ruhunu yansıttığı kaçınılmaz. Peki ama bu özel dekoratif unsurları ne kadar yakından tanıyorsunuz? Özellikleri hakkında bilginiz nedir? Fiyatları ne kadar? Hepsine yanıt olacak bir yazı hazırladık.

Beton mutfak tezgahı, kişiye özel üretilen premium statüsünde bir ürün. Tasarımı itibariyle uygulanacağı alan ile tam uyumlu olması gerektiği için özel bir işçilik gerektirmektedir. Seramik ya da mermer ürünleri gibi fabrikasyon üretimi değil, tam aksine tamamen el işçiliği ile imal edilir. Dolaplar ile uyumu ve uzun ömürlü oluşu onu muazzam yapan detaylardır.

beton-mutfak-tezgahi-2

Beton Mutfak Tezgahı

Beton Mutfak Tezgahı Nedir?

El emeği ile şekil verilen, yüzeyine özel teknikler uygulanarak kaygan ve pürüzsüz hale getirilen, modern ve minimalist bir bakış açısını yaşam alanına kazandıran ürünlere beton mutfak tezgahı denir. Sabit bir ölçüsü yoktur. Talep edilen her türlü ölçüye özel olarak %100 el işçiliğiyle üretilebilir. Kimisi 300 x 45 cm ebatlarında beton tezgah isterken kimisi 400 x 60 cm gibi geniş bir mutfak tezgahı ölçüsüne ihtiyaç duyar.

Doğal taşlardan üretilen tezgahların aksine betondan imal edilir. Fiyatları bu nedenle ekonomiktir beton mutfak tezgahlarının. Yüzeyine özel sızdırmazlık materyali uygulanır ve bu sayede yoğun sulu kullanımlarda da herhangi bir sorun yaşamazsınız. Bu onu daha dayanıklı hale getirir. Yüzeyine dökeceğiniz yağ ya da kir gibi unsurlardan olumsuz etkilenmez, basit bir temizlik ile hijyen sağlayabilirsiniz.

Beton Mutfak Tezgahı Özellikleri

Beton ağır bir malzemedir. Tezgahlarda bu özellik daha dayanıklı bir avantajı sağlar kullanıcılara. Kimi üründe talep edilmesi durumunda hafifletilmiş beton teknolojisi de kullanılmaktadır. Günümüzde beton mutfak tezgahı ürünlerinin çok sevilmesinde özelliklerinin payı büyük şüphesiz. Suya ve darbeye dayanıklıdır. Bunlar mutfak alanlarında önemli hususlardır. Diğer özelliklerine de detaylı bir göz gezdirelim.

Beton mutfak tezgahlarının özellikleri, avantajları ve dezavantajları:

  • Evvela dayanıklı olma özelliğiyle öne çıkar beton mutfak tezgahları. Doğal taşlara oranda dış darbelere karşı direnci yüksektir. Aynı şekilde sudan, yağdan ve lekelerden etkilenmez.
  • Tasarım yönünden doğal taşlı tezgahlara göre çok daha minimal ve o kadar da şıktır. Özel el işçiliğiyle tasarlandığı için her mutfağa özgün bir model yapılabilir.
  • Isıdan, çevre koşullarından etkilenmez.
  • Sabun türü doğal temizlik malzemeleri kullanılarak hijyeni sağlanır. Kimyasal temizlik ürünleri için uygun bir tezgah değildir.
  • İstenilen ölçüde beton mutfak tezgahı üretilebilir.
  • Farklı renk seçenekleri var.
  • Su sızdırmaz.
  • Çiziklere karşı yüksek direnç sahibidir. Hafif ve derin çizikler için tamiri mümkün.
  • Belli periyotlarda yüzey bakımı ihtiyacı olur. Bunu kendiniz de uygun rakamlara halledebilirsiniz.
  • Modası eskimez. Her yeni yılın mutfak trendlere uyumlu özelliktedir. Hiç sıkılmadan çok uzun seneler kullanımı mümkün.

Beton mutfak tezgahı istenilen renge boyanır. Üretim aşamasında talep ettiğiniz renk olursa ekipler bunu tezgah yüzeyine uygular. Böylece mutfağınıza bir ahenk katarsınız. Krem, bej gibi pastel tonlar seçebileceğiniz gibi vişne çürüğü, bordo, pembe, yeşil gibi daha iddialı renklere de yönelebilirsiniz. Su bazlı vernikler kullanılır ve %100 sağlıklıdır. Dekorlim markası tüm beton ürünlerinde olduğu gibi mutfak tezgahlarında da %100 özgün, el işçiliğine sahip ve harika görünümlü modeller tasarlamaya devam ediyor.

beton-mutfak-tezgahi-3

Beton Mutfak Tezgahı

Beton Mutfak Tezgah Malzemesi

Beton mutfak tezgahı tamamen beton materyalinden yani doğal bir üründen elde edilir. Sadece yüzeyine yapılan kaplama ve boyama işlemlerinde farklı bir materyal kullanılır. Ancak bu malzemelerin sağlığa herhangi bir olumsuz etkisi yok. Sebze, meyve ve yemeklerinizi rahatlıkla betonların üzerinde bulundurabilirsiniz. Ayrıca ters kalıplama yöntemiyle üretilmektedir betonda tezgahlar. Yüzeyleri tamamen pürüzsüz oluyor bu nedenle.

Beton Mutfak Tezgahı Modelleri

Beton mutfak tezgahları talep edilen alanın ölçüleri baz alınarak kalıba dökülür. Yani her mutfak için ayrı özel bir döküm kalıbı oluşturulur. Sonrasında kenarlarına ve genel hatlarına şekil vermek için el işçiliği kullanılır. Üretiminde herhangi bir endüstriyel unsur bulunmaz. Aslında bir mutfak tezgahından çok sanat eseri kazandırırsınız mutfağınıza. Talep doğrultusunda çok sayıda farklı çeşit ve model üretimi imkanı var. Bunlardan bazılarını listeledik sizler için.

En güzel ve yeni beton mutfak tezgahı model listesi:

  • L tipi beton mutfak tezgah modelleri
  • Dikdörtgen mutfak tezgahları
  • Kare tip mutfak için beton tezgah modelleri
  • Ada mutfak tipi betondan mutfak tezgahları
  • Oval mutfak beton tezgah modelleri

Mutfak alan genişliğini göz önünde bulundurarak bir beton tezgah seçmelisiniz. Eğer geniş bir hacimdeyse mutfağınız, kesinlikle ada mutfak konseptini uygulamanızı öneririz. Ortaya kare ya da dikdörtgen bir beton tezgah tasarımı kesinlikle alana zarafet katacaktır. Ayrıca dar mutfaklarda ince ve uzun beton tezgahlar daha çok revaçta olan modellerdir. Hem yerden tasarruf edersiniz hem de oda eşsiz güzellikte bir tasarıma sahip olur. Elbette mutfak tezgahlarında daha onlarca farklı dekoratif fikirler var. Bunları bizi arayarak öğrenebilirsiniz. Mutfağınıza en uygun olan tezgahı sizler için belirliyoruz. Risk almadan en güzel ürüne sahip oluyorsunuz.

Beton Mutfak Tezgahı Fiyat

Fiyat konusunda seçici olan bireyler için beton ürünler her alanda avantajlı olduğunu belirtelim. Materyal olarak gayet ucuzdur, lakin işçilik yönünden bir miktar fiyatı yükselir. Yine de doğal taşlardan imal edilen tezgahlar ile kıyaslanırsa kesinlikle avantaj sahibi olduğu görülecektir. Kaç TL? Model ve ebat fiyatı belirleyecek olan faktörler. Net rakam ancak ölçüler belirlendiğinde ortaya çıkar. Başlangıç fiyatı 3.000 TL’den başlar ve 20 – 25.000 TL bantlarına kadar çıkar.

Beton mutfak tezgahı fiyatlarının hesaplanması için öncelikle ihtiyacınız olan ölçüyü belirleyin. Sonra da renklendirme olup olmayacağı konusuna karar kılın. Tüm bu belirlemelerin sonrasında bizleri arayarak net bir rakam talep edin. Ekiplerimiz bütçenizi de göz önünde bulundurarak sizlere ideal ve fırsat niteliğinde bir beton tezgah fiyatı söyleyecek. Kampanyalı rakamlarımız ve esnek ödeme seçeneklerimizle en iyi alışveriş sürecini yaşatacağız sizlere. Mutfak dolaplarınız ile estetik bir kombini yakalayacağınız ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

beton-mutfak-tezgahi-4

Beton Mutfak Tezgahı

Online Beton Mutfak Tezgahı Siparişi

Geçmişte bir beton mobilya ya da tezgah ürünü almak için detaylı araştırmalar yapıp iyi bir beton ustasını bulmanız gerekiyordu. Ancak teknolojik devrimin ardından tüm süreç tek bir site üzerinden kolayca halledilebiliyor. Bugün beton mutfak tezgahı satın almak çok kolay. Online sitemiz üzerinden hazır ürünlere bakıp karar verebilirsiniz. Ya da ‘ben özel bir şeyler istiyorum’ düşüncesiyle bizleri arayabilir ve tarzınızı uzmanlarımıza anlatabilirsiniz. Günün büyük bir bölümünü mutfak geçirdiğiniz düşünülünce acele karar vermemeniz ve sadece size özel bir tezgaha sahip olmanız hayli önemli bir nokta. 0 531 624 89 12 hattımız üzerinden sizleri bekliyoruz. Mutlu günler…

 

İlginizi çekebilir: Beton Bahçe Mobilyaları | 5 Özel Tasarım Bahçe Mobilyası

Sonraki gönderi

En Güzel Dekoratif Beton Saksı Çeşitleri ve Özellikleri
En Güzel Beton Sehpa Modelleri ve Fiyatları

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.