En Güzel Beton Sehpa Modelleri ve Fiyatları

En Güzel Beton Sehpa Modelleri ve Fiyatları

Beton sehpa, modern mimaride iç ve dış alanlarda kullanılan özel tasarım dekorasyon ürünleridir. Mobilya olarak da geçer. Ama temelde beton mobilya kategorisinde yer alır. Her ev hanımının farklı ve özgün arayışlarına birebir özellikler taşımaktadır. Çok farklı amaçlar doğrultusunda tercih edilebilir. Kimi için işlevselliğiyle öne çıkan bir ürünken bazısı bu sehpaları sadece dekoratif açıdan tercih etmektedir. Hangi tarafta olursanız olun şu bir gerçek ki yaşam alanınızda köklü bir estetik değişimi yaşayacaksınız.

Beton sehpaların hepsi büyük ve geniş hacme sahip değil. Bugün kolayca taşınabilen, oturma odanızda misafirlerinize bir şeyler ikram ederken sunum yapabileceğiniz ebat ve hafiflikte de beton sehpa modelleri var. Genelde bireyler beton ismini duyunca hantal ve kaba bir şey düşünüyor. Oysa yeni nesil teknolojiler sayesinde hafifletilmiş beton sistemleri kullanılıyor. İşlevselliğini görüne çok şaşıracaksınız.

beton-sehpa-1

Beton Sehpa Modelleri

Son dönemde minimalist tasarımlara önem verilmesi beton sehpalara olan ilgiyi de kat be kat arttırdı kesinlikle. Mobilya da beton unsurunu neredeyse her yaşam alanında görmekteyiz. Eskiden sadece kamusal alanlarda karşımıza çıkardı oysa. Az eşya ile harika bir hava yakalamak isteyenler bu modellere yöneliyor. Peki ya siz bu ambiyansı evinize katmak istemez misiniz? O halde bu yazımızı sonuna kadar okuyun. Büyük oranda fayda sağlayacaksınız.

Beton Sehpa Modelleri

Betondan üretilen mobilyalarda iki ana tasarım unsuru bulunur genelde. Bunlardan ilki yuvarlak görünüm iken diğeri de oval hatlardır. Keskin dokunuşlardan kaçınır tasarımcılar. Zira betonda ovallik şıklığı arttıran bir detay. Diğer yandan oval ve yuvarlak tasarımlar her zaman için daha az yer kaplamaktadır. Söz konusu minimal olunca az yer kaplamak dikkat çekici bir özellik.

Beton sehpalarda standart bir ölçü yoktur. Modelin tarzına göre farklı ebat ve renklerde de üretilebilir. Ayrıca mekanların ihtiyaçlarına göre bireysel ölçeklendirmeler de yapılıyor sıklıkla. 100 x 48 x 40 en sık tercih edilen ölçü. Ayrıca 60 x 45 santimlik oval sehpalar da ev hanımlarının vazgeçilmezi niteliğine sahip. Sizin ihtiyacınız ölçü ne? Dekorlim de muhakkak bunun bir karşılığı var. hazır modellerimizin yanı sıra kişiye özel üretim çözümleri de sunan bir firmayız. Bu yönümüzle sektörün lideri ve kullanıcıların tercih noktasıyız. Siz de her müşterimiz gibi 0 531 624 89 12 hattımız üzerinden bizler ile temas kurabilirsiniz. Üstelik 7/24 yapabilirsiniz bunu.

En çok tercih edilen beton sehpa modelleri listesi:

  • Beton sehpada orta model
  • Beton yan sehpa modelleri
  • Hafif beton sehpalar
  • Beton sehpaların ayağı
  • Beton yüzeyli sehpa modelleri
  • Beton görünümlü sehpalar

Beton Orta Sehpa

Orta sehpalar bireylerin sıklıkla tercih ettiği beton modellerinin başında gelmektedir. Genelde diğerlerine oranla biraz daha geniş ölçüde üretilmektedir. Ortalarda hem dekoratif unsurlar sergilenebilir hem de işlevsellik yönüyle kullanılabilir. Yaşam alanlarının oturma odasında görürüz onu. Üzerine şık örtü ya da biblolar ile süslenir. En çok göze değen yerde olduğu için her zaman en güzeli tercih edilmeli. Gelişigüzel tercihler salonun ambiyansını düşürebilir ki bunu hiçbir ev hanımı istemeyecektir.

beton-sehpa-2

Beton Sehpa

Beton Yan Sehpa

Misafirlere aperatif sunumlar yapacağınız zaman kullanacağınız ürünlerdir beton yan sehpa modelleri. Çok sayıda üretimi olsa da en geleneksel olanı yani iç içe geçmiş modellerini tercih eder bireyler. Bunları ahşap ürünlerden de hatırlarız. Beton da aynı hafiflikte ve çok daha fazla estetik görünümdedir. Zaten bu sebeple lüks dekorasyon öğesidir diyebiliriz. Bu alandaki yeni ürünlerimiz çok hoşunuza gidecek kesinlikle. Vakit kaybetmeden kreasyonumuza bir göz atın.

Hafif Beton Sehpa

Hafif beton sehpa ürünleri, özel bir karışım ve teknolojiyle üretilmektedir. Günümüzde bunun en iyi örneğini de Dekorlim markasında görüyorsunuz. Özel karışım sayesinde betonun o ağırlığını hissetmezsiniz. Sanki bir ahşap sehpa kullanıyormuşsunuz gibi rahatça hareket ettirebilirsiniz. Özellikle yan sehpa modellerinde bunu talep eder kullanıcılar ve ürünlerimiz sayesinde rahatlıkla bulabilirler aradıklarını.

Beton Sehpa Ayağı

Bu tür ürünler beton yüzeyi taşıması için üretilmiş ayaklardır. Üzerine betondan bir tabaka oturtulur. Zahmetli bir süreç olduğu için önerilmez. Zaten kullanıma hazır halde beton sehpalarınızı size iletiyoruz. Ekstra bir ayak aramanıza gerek kalmıyor. İhtiyacınız olan her detay Dekorlim mühendisleri tarafından sizin adınıza düşünüldü.

Beton Yüzeyli Sehpa

Beton yüzeyli sehpalar, ayakları metal ya da farklı bir materyalden üretilen ama üst kısmı beton olan mobilyalardır. Kısaca beton ile demirin karışımından oluşan ürünler demek mümkün. Zarafette farklı bir tarzı yansıtır. Çok tercih edilir ve her türlü ölçüde karşımıza çıkar.

Beton Görünümlü Sehpa

Son olarak bizler üretimini desteklemesek de beton görünümlü sehpalara değineceğiz. Zira günümüzde bu tür ürünlere de talep olmaktadır. Öncelikle diyoruz ki gerçek bir beton sehpa varken neden -miş gibi görünenini satın alasınız? Aslında bu soru bile durumu özetliyor. Hiçbir materyal betonun o ihtişamlı halini yakalayamaz. Bu nedenle muhakkak ki tercihleriniz orijinal ürünler yönünde olsun.

Beton Sehpa Fiyatları

En önemli konu olan beton sehpa fiyatları listesine değineceğiz. Ölçü, model, renk, tasarım, kalite gibi unsurlar var bu alanda rakam belirleyen. Her ürünün elbet bir değer karşılığı var. Fakat bunlar bazı unsurlara göre değişkenlik gösterir. Örneğin 100 x 40 x 30 ölçülerindeki bir sehpaya vereceğiniz ücret, 240 x 120 santimlik ürün ile aynı olamaz. İlk adım olarak ihtiyacınız olan ölçüleri belirleyin. Sonra da hangi seviyedeki kaliteye bütçenizin yeteceğine karar verin. Böylece doğru bir rakam elde edebileceksiniz.

Beton sehpaların güncel fiyat listesi:

  • Beton orta sehpa fiyatı – 8.000 TL
  • Beton yan sehpa fiyatı – 4.300 TL
  • Hafif beton sehpalar – 3.500 TL
  • Beton büyük sehpa fiyatı – 15.000 TL
  • Beton yüzeyli sehpa fiyatı – 4.500 TL
beton-sehpa-3

Beton Sehpa

Bu listede yer alan fiyatlar tamamen fikir edinmeniz için yazıldı. Net rakamları temsil etmez. Her firma ve ürünün farklı tarifeleri bulunur. Ne kadar diye merak edenler bizi arayabilir. Bunun için 0 531 624 89 12 numaramız aktif.

Online Beton Sehpa Siparişi

Eskiden bir beton sehpa almak için çarşı pazar gezerek en güzel ürünü bulmakla vakit harcardınız. Ancak artık teknolojinin gelişmesiyle bu sorunsal son buldu. Online sipariş avantajlarıyla çok pratik bir satın alma sürecine sahipsiniz. Tek yapmanız gereken Dekorlim mağazasını gezinmek. Muhakkak o hayalini kurduğunuz şıklığı yansıtan bir ürün göreceksiniz. Online beton mobilyaların siparişini verirken kredi kartı ya da havale seçeneklerini kullanabiliyorsunuz. Ayrıca güncel kampanyalar sayesinde çok ideal rakamlar ile satın alımlara tanıklık ediyorsunuz.

Dekorlim tasarımdan satışa, teminden satış sonrası sürece kadar %100 müşteri memnuniyetini benimsemiş bir beton üretim şirketidir. Betona şekil vererek yaşam alanlarının havasını değiştiriyoruz. Ergonomik fiyat listelerimiz sayesinde her kesimden insanın estetik hayallerini gerçekleştirmesinde katkıda bulunuyoruz. 25 yılı aşkın tecrübemizin yarattığı kaliteden yararlanmak istiyorsanız hemen şimdi siparişlerinizi oluşturun. Dekorlim ailesi olarak keyifli bir gün dileriz.

 

İlginizi çekebilir: Beton Saksı Modelleri ve Online Sipariş

Sonraki gönderi

Beton Mutfak Tezgahı Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları
Beton Bahçe Mobilyaları | 5 Özel Tasarım Bahçe Mobilyası

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.