Beton Mobilya Modelleri ve Fiyatı

Beton Mobilya Modelleri ve Fiyatı

Günümüzde beton mobilya denildiğinde insanlarda çoğunluklar parklarda ya da bahçelerde görülen objeler akla gelmektedir. Bu kanı, beton mobilyaların kullanımını şu an için kısıtlı kılan bir faktör olarak öne çıkıyor. Oysa bugün modern mimaride estetik ve şık bir dekorasyon yaratmak için betondan yapılmış masa, sandalye, tabla, mutfak tezgahı ve saksıların yeri büyüktür. Artık geleneksellikten sıyrılmak ve modern dokunuşlarıyla en güzel sonuçlar elde etmek isteyen mimarlar betonların büyüleyici etkisinden faydalanıyor.

Beton mobilya ürünleri ahşap, plastik ya da demir ürünlerden hem gösterişlidir hem de performans yönünden büyük avantaj sağlar. İnsanın taş ve beton ile olan ilişkisi çok eski çağlara dayanıyor. İnsanın var oluşundan beri bu materyal ile yakın bir ilişkisinin olduğunu söylemek mümkün. Elbette asırlar içerisinde görsel ve işlevsellik açısından evrim geçirdi diyebiliriz. Ama ihtiyaç yönünden dünden daha çok bağlıyız betonlara.

İşlevsellik yönünden beton mobilyaları doğrudan şehir mimarisinde bir sanat eseri diyebiliriz. Tarih boyunca insanoğlu eserlerini geleceğe taşımak için özünde taş materyalini kullanmıştır. Evlerde de günümüzde tercih edilince yaşamsal bir sanat eserine sahip olunmaktadır. Özellikle çekici ve dayanıklı oluşlarıyla da vazgeçilmez önemde bir dekoratif unsur haline getirmektedir bu ürünleri.

beton-mobilya-2

Beton Mobilya Nedir?

Beton mobilya, gerek iç gerekse de dış mekanlarda kullanılan, görsel sunum sağladığı kadar işlevsellik yönüyle de tercih edilen eşyalardır. Beton insan bilincinde genelde köşeli varyasyonlarıyla bilinmekte ve daha çok endüstriyel çağrışımlar yapmaktadır. Oysa eşyada modernizm ile doğrudan bağlantılıdır bu ürünler. Yeni nesil dekorasyon trendlerinde sıkça görülmesinin başlıca sebebi de budur aslında. Artık beton endüstriyel kalıplardan çıktı ve modern kavramında karşılık buldu.

Beton mobilya ürünleri ahşap ve plastik objelere göre çok daya dayanıklıdır. Sıcak ve soğuk hava şartlarına kolay adapte olur ve performansından herhangi bir şey kaybetmez. Örneğin ahşapları sürekli korumanız, yağmurdan ya da diğer dış etkenlerden korumanız gerekir. Betonların böyle bir sorunsalı yoktur. İster bahçenizde isterseniz de ev içerisinde gönül rahatlığıyla sergileyebilirsiniz.

Beton Mobilya Özellikleri

Uzun yıllardır ahşap, plastik ve seramik gibi ürünlerin yaşam alanı mimarisinde hükmü sürdüğü için betonlar bu alanda yeni yeni bilinirliliğe kavuşmaya başladı. Özelliklerini bilen bireyler kesinlikle tüm ihtiyaçlarında beton mobilya unsurları tercih etmektedir. Artık geleneksel ürünlerin demodeliğinden sıkılık farklı ve modern çizgilerin öne çıktığı dekoratif eşyalar arayanlar için beton mobilyaların taşıdığı özellikleri listeledik.

Beton mobilyaları almak için sebepler:

  • Yapısındaki ham madde bileşenleri sayesinde tüm olumsuz hava koşulları ve dış etkenlere karşı yüksek direnç sağlamaktadır. Kısacası küçülme ya da genleşme gibi durumlar yaşanmaz.
  • Sürtünme, çizilme ya da darbe gibi faktörlerden etkilenmez.
  • Modern hatlarıyla en estetik görünümü sağlar bulunduğu alanda.
  • Periyodik bakıma ihtiyaç duymaz. Uzun yıllar kullanılması mümkündür.
  • Derin çizikler için kolay çözüm imkanı sunar.
  • Temizliği çok kolaydır.
  • Dayanıklılığı düşünüldüğünde fiyat performansı çok idealdir.
beton-mobilya-3

Beton Mobilya

Yukarıda belirtilen tüm özellikler üst kalite bir beton mobilya satın alındığından mümkün olabilir. Bu ürünlerinde kendi içerisinde kalite farklılıkları olduğu unutulmamalıdır. Dekorlim markası bu alanda ülkenin en modern beton yapılarını üreten ve bu ürünleri bütçe dostu fiyatlar ile kullanıcılara ulaştıran firmadır. Hayalinizdeki mimari havayı Dekorlim ürünleriyle gerçekleştirebilirsiniz. Kurulum, dekorasyon önerileri ve satış sonrası desteklerimiz ile taleplerinizi en kusursuz çözümler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Her türlü sorularınızı iletişim araçlarımız vasıtasıyla giderebilirsiniz.

Yeni nesil teknolojiler sayesinde artık günümüzde betona her türlü şekil ve kıvrımlı bir hal verilebiliyor. Özel zanaat isteyen ve zorlu bir süreç olan bu şekil verme işlemi sonucunda ortaya çıkan ürünler bir sanat eseri niteliğine bürünüyor. Hem masa sandalye gibi objeleri kullanıyorsunuz hem de yaşam alanınızı adeta modern bir havaya bürüyorsunuz.

Beton Mobilyalar Yağmurdan Etkilenir mi?

Yeni nesil beton mobilyalar kesinlikle yağmurdan ya da aşırı sıcaktan etkilenmez. Üretim aşamasında özel teknikler ve ham maddeler kullanılır. Dış mekanınızda da gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Beton Mobilyalar Bahçede Kullanılır mı?

Betondan yapılan ve mobilya niteliği taşıyan her türlü eşya bahçe, açık hava, meydan gibi alanlarda kullanılabilir. Dış etkenlerden korunmaya ihtiyacı yoktur. Ekstra bir bakıma gereksinim doğurmadan çok uzun yıllar işlevselliğini korumaktadır.

Beton Mobilya Çeşitleri

Çok sayıda betondan üretilen eşya var günümüzde. Neredeyse tüm mobilya ihtiyaçlarına cevap verecek ürün çeşitliliğini görmek mümkündür. Zaten bu sebeple de son yıllarda ahşap ürünlerin yerini kolaylıkla almaya başladı. Masalar ile gerek ev içinde kalabalık yemek tüketimi yapabilirsiniz ya da bahçede açık havada ihtiyaçlarınızı keyifle giderebilirsiniz. İsterseniz beton sandalyeler ile masaları kombinlemeniz de mümkün. Böyle bir takım ile modernizm ile fazlasıyla tanışırsınız. Ayrıca mutfak tezgahından tablaya kadar birçok ihtiyaç için önemli alternatif de oluşturur sizin için.

En Güzel Beton Mobilya Hangisi?

Bunun yanıtı kişiye göre farklılık doğurur. Herkesin modern ve minimal anlayışı farklıdır dekorasyonda. İhtiyaçlara göre de değişiklik göstermektedir. Örneğin evinde modern bir masa ihtiyacı olanlar beton masaları satın alabilir. Bahçesinde şık ve kullanışlı sandalye isteyen bir kişi de beton sandalyelerin avantajlarını yaşam alanına getirebilir.

Beton Mobilyalarda 2022 Trendleri

2022 yılındaki beton mobilyalarda harika dizaynlar var. Özellikle minimal ve bol kıvrımlı mobilyaların olduğu görülmekte trend listelerinde. Masalarda oval tasarımlar tercih edilirken sandalyelerde de minimal hatların ortaya çıktığı modellere olan talep hayli fazla.

Beton Mobilya Fiyatları

Beton ham maddeli mobilyaların fiyatları ile ahşaplarınki karşılaştırıldığında bir miktar fark görülmesi doğaldır. Zira çok sayıda avantajı sağlayan özel ürünlerdir bunlar. Ayrıca kullanım ömrü göz önünde bulundurulunca da fiyat performansı gayet makul düzeydedir. Net bir fiyat söylemek yanıltıcı olacaktır bu konuda. Çünkü çok sayıda faktör, oran belirlemede söz sahibidir. Ama fikir sahibi olmanız için sektördeki genel ortalamalardan bahsedebiliriz.

2022’nin beton mobilya fiyat listesi:

  • Beton orta sehpa fiyat – 750 TL ile 2,000 TL arası
  • Beton şömine fiyat – 850 TL ile 1,500 TL arası
  • 2022 beton yemek masası fiyat – 2,000 TL 6,000 TL arası
  • 2022 beton sandalyelerin fiyatı – 750 TL ile 1,500 TL arası
  • Beton masa tablasının 2022 fiyatı – 1,500 TL ile 3,000 TL arası

beton-mobilya-4

Beton Mobilya Ne Kadar?

Türüne göre 750 TL civarından başlayan beton mobilya ürünleri yine çeşidine göre 10,000 TL’ye kadar çıkabilir. Sizin ne tür ve hangi kalitede alacağınız ile alakalı bir durumdur bu. Dekorlim sayfasına girdiğinizde en güncel fiyatlar ile karşılaşıyorsunuz. Tek yapmanız gereken koleksiyon içerisinde en beğendiğiniz ürünleri sepetinize eklemek ve siparişi oluşturmak. Sonrasında Dekorlim ekipleri sizin adınıza tüm süreci yönetmektedir.

Online Beton Mobilya Siparişi

Beton ürünleri için online sipariş, en ideal yöntemdir. Sadece birkaç dakikanızı ayırarak hayalinizi gerçekleştirmeniz ve yaşadığınız iç ve dış mekanı şıklıkla ile buluşturmanız mümkün. Sizleri detaylı bilgi için iletişim kanallarımıza davet ediyoruz. Dekorlim olarak bu süreçte yanınızdayız. İyi günler.

 

İlginizi çekebilir: En Şık Dekoratif Saksı Modelleri

Sonraki gönderi

Beton Masa Modelleri ve Fiyatları

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.